Over onze gitaarlessen


We besteden speciale aandacht aan de handplaatsing voor de juiste techniek en klank, fundamentele aspecten van de flamencogitaar. We zullen werken aan alle technieken van de flamencogitaar, zoals rasgueos, alzapúa, arpeggio, tremolo, picado, en meer. Daarnaast verdiepen we ons in de kennis van verschillende ritmes en stijlen. Ons repertoire omvat zowel traditionele stukken (van meesters als Sabicas en Niño Ricardo) als modernere composities (van artiesten als Paco de Lucía, Vicente Amigo en Tomatito). Bieden individuele en op maat gemaakte lessen aan, zowel van 30 als 60 minuten, ontworpen om aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften en leerdoelen. Bovendien zijn er ook lessen beschikbaar voor groepen (min 3 personen). Kom en ontdek de passie van de flamencogitaar in Rotterdam!

Geniet van het Proces

Onze principes

In onze school begrijpen we dat genieten van de leerreis essentieel is om ver te komen in je muzikale ontwikkeling. We zijn gepassioneerd om je te motiveren om je doelen te bereiken, en als je nog niet het niveau hebt om je favoriete nummers te spelen, staan we klaar om aanpassingen te maken zodat je kunt vooruitgaan terwijl je van elke stap in je muzikale groei geniet. Jouw passie is onze inspiratie!

Leer een solide basis

Voor ons is het essentieel dat je een solide basis ontwikkelt die je in staat stelt te genieten van wat je speelt en te begrijpen wat je hoort. De bijzonderheden van elke 'palo', de verschillende harmonieën en uiteindelijk de taal van het instrument. Je zult je geïntegreerd voelen op een feest of bijeenkomst, omdat je alles begrijpt wat er gebeurt en je zult niet langer verlegen zijn om deel te nemen.

Ontwikkel je eigen persoonlijkheid

In de wereld van de flamenco wordt personaliteit gewaardeerd. Terwijl je dieper doordringt in de opwindende wereld van de flamencogitaar, moedigen we je aan om je eigen stijl te zoeken en te ontwikkelen. Door middel van experimenteren en authenticiteit zul je je eigen unieke stijl vinden.

Contact